Mors Dags tips

Som ni nog alla vet så är det bara en vecka kvar till Mors Dags firande! Den infaller Söndagen den 30 maj...Så det börjar nog snart vara dags fundera på vad hon ska få...Jag har en del förslag om ni är helt utan ideér eller bara tycker det är kul veta vad som finns tillgängligt..jag kommer att presentera fler tips under veckan...så kanske något kommer att passa er i smaken! :-)

  Mammas bok av Alison Maloney 89:-

Den innehåller humoristiskt paketerade och högst användbara tips för alla flitiga och aktiva mammor. Allt ifrån recept på den perfekta födelsedagstårtan till hur man som bäst kan skämma bort sig själv när barnen gått och lagt sig. Här kan du också läsa om händiga tips och överlevnadskonster samt tio-i-topp listor på onödigt vetande och humoristiska anekdoter.
Varje kapitel är tillägnat moderskapet och all ära det förtjänar, varvat med korta citat och berättelser om hjältinnemammor genom historien och visdomsord som gått i arv från generation till generation. Helt enkelt en praktisk guidebok för världens bästa mammor!



 Lindas blommor av Linda Ihreskog 246:-

I den här boken välkomnar Linda läsaren in i sin blomstervärld, fylld av ljuvliga buketter, vackra dekorationer, enkla presenter och personliga tips. Här finns blommor till både fest och vardag i fantastiska kombinationer som ger favoriter för hela året. Bokens upplägg påminner om en kokbok, där varje blomsterarrangemang presenteras som ett recept, eller kanske ett helt menyförslag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0